Πώς ξέρω ποιος/ά θα είναι ο/η ακαδημαϊκός/ή επόπτης/τρια;

Πριν την έναρξη της ΠΑ αναρτάται στην ιστοσελίδα του τμήματος ο ΑΜ σας, η δομή στην οποία τοποθετηθήκατε  και  το ονοματεπώνυμο του  ακαδημαϊκού/ής επόπτη/τριας.

Υπάρχουν συναντήσεις μεταξύ εμένα και του ακαδημαϊκού/ής επόπτη/τριας μου;

Ναι, υπάρχει μια υποχρεωτική συνάντηση λίγο πριν την έναρξη της ΠΑ, στην οποία θα κληθείτε να πάρετε μέρος. . Είναι σημαντικό να ελέγχετε συνεχώς το ακαδημαϊκό σας email καθώς ο/η ακαδημαϊκός/ή επόπτης/τρια μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας.

Υπάρχουν έγγραφα που ζητάει ο/η ακαδημαϊκός/ή επόπτης/τρια τα οποία  πρέπει να συμπληρώσω κατά τη διάρκεια της ΠΑ, χωριστά από τα τελικά Παραδοτέα Έγραφα Πρακτικής Άσκησης;

Ναι. Τα έγγραφα που θα αποστείλετε ΜΟΝΟ στον/στην ακαδημαϊκό/ή επόπτη/τρια, θα τα λάβετε σε ηλεκτρονική μορφή από τον/την ακαδημαϊκό/ή επόπτη/τρια πριν την έναρξη της ΠΑ.  Α) Ένα ημερολόγιο καθημερινής καταγραφής δραστηριοτήτων στη δομή που θα πραγματοποιήσετε την ΠΑ σας και β) Μια ΈΚΘΕΣΗ προς το τέλος της ΠΑ. Οι ημερομηνίες αποστολής αυτών των εγγράφων ορίζονται από τους/τις ακαδημαϊκούς/ές επόπτες/τριες.

Είναι απαραίτητη η συμπλήρωση και η αποστολή των εγγράφων αυτών προς τον/την ακαδημαϊκό/ή επόπτη/τρια;

Ναι, είναι υποχρεωτική. Η μη συμπλήρωση αυτών των εγγράφων (άτυπων) θα αποτελέσει τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της πρακτική σας.

Πόσες ώρες ημερησίως πρέπει να είμαι στη δομή;

6 με 7 ώρες ώστε μετά το χρονικό διάστημα του 1,5 μήνα να έχουν συμπληρωθεί συνολικά 200 ώρες Πρακτικής Άσκησης.

Μπορώ να ολοκληρώσω την ΠΑ νωρίτερα αφού έχω συμπληρώσει τις 200 ώρες που απαιτούνται;

ΟΧΙ.

Τι θα γίνει αν θα αρρωστήσω και χρειάζεται να απουσιάσω από τη δομή;

Θα χρειαστεί να ενημερωθούν ο Ακαδημαϊκός/ή επόπτης/τρια και ο Κλινικός/ή  επόπτης/τρια.