Διεθνές Συνέδριο "Cultural-Historical, Activity and Sociocultural Research at Times of the Contemporary Crisis: Implications for Education and Human Development".

Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το διεθνές συνέδριο "Cultural-Historical, Activity and Sociocultural Research at Times of  the Contemporary Crisis: Implications for Education and Human Development".

Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Διεθνή Ένωση «International Society for Cultural-Historical and Activity Research» (ISCAR) (http://www.iscar.info/), το Τμήμα Ψυχολογίας και το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και το Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί προσυνεδριακό συμπόσιο  με θέμα «Το ανθρώπινο σώμα και βίωμα στην εποχή της σύγχρονης κρίσης υπό το πρίσμα της επιστήμης και της τέχνης».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη στο Γάλλο  στο Ρέθυμνο στις 18 και 19 Ιουνίου 2016 και στο προσυνεδριακό συμπόσιο 16 - 17 Ιουνίου 2016 στο «Σπίτι του Πολιτισμού» στο Ρέθυμνο.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου και το προσυνεδριακού συμποσίου μπορείτε να το κατεβάσετε στην παρακάτω ιστοσελίδα

https://drive.google.com/file/d/0B3DD0GsuoU41V0hwaVg1eE12QVU/view?pref=2&pli=1

Η παρακολούθηση του συνεδρίου και του συμποσίου είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν και να πάρουν το φάκελο του συνεδρίου και τη βεβαίωση συμμετοχής μπορούν να κάνουν προεγγραφή στο συνέδριο  στο γραφείο του Μανόλη Δαφέρμου, που βρίσκεται στο ισόγειο του  κτιρίου της Σχολής κοινωνικών επιστημών. Το κόστος της εγγραφής για τους φοιτητές είναι 20 ευρώ. 

Η προεγγραφή στο συνέδριο θα γίνει τις παρακάτω ώρες:

Δευτέρα 13/6, 11:00-13:00

Τρίτη 14/6, 11:00-13:00

Τετάρτη 15/6, 10:30-11:30