Εγγραφές Πρωτοετών Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019.

Σας συγχαίρουμε για την εισαγωγή σας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και σας ενημερώνουμε ότι:

 

- Η ολοκλήρωση εγγραφής στο Τμήμα πραγματοποιείται είτε αυτοπροσώπως είτε με εξουσιοδότηση είτε εξ' αποστάσεως. Σχετικά θα ενημερωθείτε μέσω της σχετικής ανακοίνωσης.

- Δείτε τα δικαιολογητικά εγγραφής εδώ.

- Για τις μετεγγραφές (διαδικασία αιτήσεων κλπ) θα υπάρξει επίσης σχετική ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργείου (συνήθως μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών).

- Δείτε κάποιες πρώτες χρήσιμες πληροφορίες για τις μετεγγραφές εδώ.
- Για παροχές σίτισης και στέγασης από το Πανεπιστήμιο Κρήτης δείτε εδώ.

- Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2018-2019, Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018. Οι φοιτητές μπορούν να παρακολουθούν ακόμη και αν δεν έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή τους.
- Τα προσφερόμενα μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου 2018-2019 μπορείτε να βρείτε εδώ. Οι πρωτοετείς παρακολουθούν τα μαθήματα που βρίσκονται στο Α' εξάμηνο και έχουν κωδικό που αρχίζει από τον αριθμό (1), σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων.
- Εξέταση Αγγλικής Γλώσσας για τοποθέτηση σε επίπεδα Σαββάτο 29 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 08:30-11:30 στο αμφιθέατρο Δ3. Η εξέταση είναι υποχρεωτική, σε περίπτωση που κάποιος απουσιάζει δεν θα παρακολουθήσει Αγγλικά μέχρι την επόμενη παρόμοια εξέταση η οποιά θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο Σεπτέμβριο. Το πιστοποιητικό γλωσσομάθειας των συμμετεχόντων δεν προσμετράται, δεν κατατίθεται και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απαλλαγεί ο ενδιαφερόμενος από την Αγγλική γλώσσα.

- Εκδήλωση Υποδοχής και Ενημέρωσης Πρωτοετών Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ώρα 10:00-11:30 στο Αμφιθέατρο  Δ3 στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου στο Ρέθυμνο. Πρόγραμμα Εκδήλωσης.
- Δείτε το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του 2018-2019 εδώ.

- Συμβουλευτικό Κέντρο Φοιτητών Π.Κ. - ιστοσελίδα.

- Επιστολή Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου.

- Πρόγραμμα Σεμιναρίων χρήσης Βιβλιοθήκης Π.Κ.

- Οι πρωτοετείς που δεν έχουν συμπληρώσει το Στατιστικό Δελτίο κατά την ηλεκτρονική εγγραφή τους, μπορούν να το κάνουν χρησιμοποιώντας τον ΑΜΚΑ τους εδώ: https://elstatweb.statistics.gr/deltio_fititi/deltio_fititi_login.jsp

- Οι εγγραφές για την κατηγορία Αλλοδαπών-Αλλογενών και αποφοίτων λυκείων ή αντιστοίχων σχολείων κρατών-μελών της Ε.Ε. θα πραγματοποιούνται από 24/9/18 έως 1/10/2018 ώρα 10:00 έως 13:00. Η εγγραφή γίνεται αυτοπροσώπως στη Γραμματεία από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο αυτού ή αν αυτό δεν είναι δυνατό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ταχυδρομήσουν με courier όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά στο Τμήμα Ψυχολογίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης Τ.Κ. 74100 Ρέθυμνο, υπόψη Γραμματείας. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα δείτε στην σχετική εγκύκλιο. Επιπρόσθετα παρακαλείσθε να προσκομίσετε τα δικαιολογητικά που βρίσκονται εδώ.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος Ψυχολογίας.

Τελευταία ενημέρωση 24/9/2018