Ανακοίνωση του κ Οικονόμου για την επιλογή στο Εργαστήριο "Σχεδιασμός, εκτέλεση και παρουσίαση ψυχοφυσικών μελετών στην Ψυχολογία"

Στο εργαστήριο θα σχεδιάσουμε μία ψυχοφυσική μελέτη, θα τρέξουμε το πείραμα, θα αναλύσουμε τα αποτελέσματα και θα παρουσιάσουμε την μελέτη μας σε μορφή αναρτημένης παρουσίασης. Θα δουλέψουμε σε ομάδες των τριών ατόμων και ο αριθμός των συμμετεχόντων στο Εργαστήριο θα είναι 12 (ήτοι 4 ομάδες).

Το Εργαστήριο διδάσκεται στα Αγγλικά.

 

Όποιες(οι) ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να μου αποστείλουν ηλεκτρονικά μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης, 2 Οκτωβρίου, 2018, μία σύντομη ερευνητική πρόταση (μέχρι 2 σελίδες) στα αγγλικά για κάποιο θέμα που θα σας ενδιέφερε να μελετήσετε.

 

Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότεροι από 12 ενδιαφερόμενοι η επιλογή θα γίνει με βάση την ποιότητα της πρότασής σας. Τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Εργαστήριο θα ανακοινωθούν το βράδυ της Τρίτης, 2 Οκτωβρίου και η πρώτη συνάντηση του Εργαστηρίου θα γίνει την Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί από τη Γραμματεία του Τμήματος Ψυχολογίας.

 

Η. Οικονόμου